S lidmi za Bohem

Něco o Mě

7. 2. 2009 17:20
Rubrika: Nezařazené

Pritomnost ziji, minulost analyzuji, za budoucnost se modlim


"Láska Kristova je naší silou"

NESUĎTE= soudit bude Bůh !

je Ježíšův učedník
je totálně štastný ,protože:
má dvě zdravé nohy a ruce
:-)
Pokud máme Boha ..máme vše

Jsem mladý, závislý kluk, který si jde za svým životním snem - být Boží velvyslanec na této Zemi. Z čehož vyplývá, že miluji Boha, hlavně tu jeho blízkost. Zpívám mu . Věřím, že jednou přijde, takže až přijde, tak si nás (svoje děti) vezme sebou do Svého Království. A to Království bude bez konce.(2. Petrův 3:13 | Podle jeho slibu čekáme nové nebe a novou zemi, ve kterých přebývá spravedlnost. 

Jmenuji se Jan Cafourek a je mi 18 let. Bydlím v Kutné Hoře, ale většinu svého času trávím v Pardubickém kraji. Konkrétně v Přelouči kde studuji SOUT obor tiskař na polygrafických strojích. Na internetu vystupuji pod svým jménem anebo přezdívkou novinář, kterou používám často i v běžném životě. To jestli jsem nebo nejsem novinář posuďte sami: v roce 2007 jsem půl roku vytvářel a zpracovával ankety pro Kutnohorský Deník. Začal jsem také spolupracovat s mediální skupinou Mafra konkrétně s jejími dvěma médii Mladou frontou DNES a Lidové noviny pro které jsem sháněl předplatitele. Rád ale nepravidelně píšu články, které mi vždy ochotně otiskují regionální Deníky vydavatelství VLTAVA-LABE-PRESS, a.s. Za články věnované ZŠ Nové Dvory jsem byl i oceněn: Propagace školy v regionálním tisku. Mých aktivit je samozřejmě mnohem více. Za všechny ještě zmíním spolupráci s produkční agenturou Hypnosis kde jsem pracoval jako promotér nebo občanské sdružení Čmelák pro které jsem vedl tým fundraiserů. V současnosti jsem redaktorem regionální kutnohorské internetové televize ITV. Jsem také pokladním v Penny Přelouč. Vykovávám praxi - IPV ve firmě Business Information Systems & Services - BISS, s.r.o. Také prodávám knihy nakladatelství Emet.

Přítomnost žiji, minulost analyzuji, za budoucnost se modlím - to je mé motto 
a také : včerejšek se nevyřeší ale dnešek a zítřek ano tak ... a jde se dál : S lidmi za Bohem :-)
Na internetu se nejčastěji pohybuji na serveru http://www.facebook.com, kde používám své jméno. Když jsem na Facebooku offline, tak mi můžete napsat alespoň zprávu a já si ji přečtu až se přihlásím. Kromě Facebooku používám email [email protected] nebo signály.cz
Moje plány : Vyučím se ....začnu pracovat .....a pak ..Bůh ví ..možná rodina...
Co mě potěší: DOBRO=BŮH
Co nemám rád: ZLO, když někdo mluví o něčem do čeho ,,nevidí"
Mám sen. Sen o světe ve kterém nebude zlo. Věřím že se tento sen může stát skutečností jen skrze Boha. A proto Vás vyzívám : oddělte se od hříchu neboť se přiblížilo Království Boží. Jen tak můžete přispět k naplnění tohoto snu.

Zobrazeno 674×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio